11/28/2015

Kiralık Aşk 23. Bölüm



Kiralık Aşk 23. Bölüm

Ömer’in aklı karmakarışık; bir yanda aşk bir yanda yalanlar. Defneler’de düğün var. Fakat Defne’nin aklı Ömer’de. Aşkı için yaptığı seçim Ömer’le arasını bozdu. Defne çıkmazlarda. Acaba bu işi nasıl toparlayacak? Yasemin Sude’nin yaptıklarını anlatacak mı?

11/21/2015

Kiralık Aşk 22. Bölüm



Kiralık Aşk 22. Bölüm

Özeti: Deniz, Defne’ye nasıl bir teklif yapacak? Defne kabul edecek mi? Peki ya Ömer’in tepkisi ne olacak? Sude, Helen’i buldu, harekete geçiyor. Defne, evlenme teklifine nihayet cevap veriyor. Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömer'i kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşlarıdır. Bu korkunç karmaşada, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?


11/14/2015

Kiralık Aşk 21. Bölüm



Kiralık Aşk 21. Bölüm

Özeti: Ömer ve Defne aşkı doruklarda. Peki her şey yolunda gidecek mi? Defne, Ömer’in evlilik teklifini her şeye rağmen kabul edecek mi? Aşk galip gelecek mi? Deniz’in Passionis için yeni planları var! Fakat bu yolda ona yeni bir işbirlikçi lazım. Deniz, amacına ulaşabilecek mi? Sude, Sinan’ı kendi tarafına çekmek için elinden geleni yaptı! Şimdi ise elindeki kartlar onu Helen’e götürüyor! Sude, Helen’in Defne olduğunu öğrenecek mi? Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömer'i kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşlarıdır. Bu korkunç karmaşada, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?