10/31/2016

Kiralık Aşk 58. Bölüm


Kiralık Aşk 58. Bölüm Özet:

Her şey bitti mi? Yoksa Ömer her zaman ki gibi tüm başına gelenlerin üstesinden gelecek mi? Ömer’in aklına bir anda gelen ipucu, olayın seyrini tamamen değiştiriyor. Ömer İplikçi, işleri yoluna koyup ikinci şansını tekrar kazanabilecek mi? Bunu hep birlikte göreceğiz… Hesaplaşma vakti geldi! Baş başa kaldılar ve kaçacak hiçbir yer yok. Buradan bir karar çıkmak zorunda. Şimdi ne olacak derken, Defne öyle bir anda tüm cesaretiyle Ömer’in karşısına öyle bir dikiliyor ki, hem bizi hem de Ömer’i soluksuz bırakıyor. Pamir, Defne ve Ömer üçgeninde sular iyice ısınıyor! Pamir savaş ilan etti ve silahlarını kuşandı. Planlarına kaldığı yerden devam eden Pamir, Defne’yi Ömer’e kaptırmamak için acaba neleri göze alacak? Koray Ömer’le barışmak ve tekrar Passionis ailesine katılmak için neler neler yapıyor. Ömer’in Koray’la ilgili kararı ne olacak? Her şey tamam, sadece ilk adımı atmak kaldı. Ama Sinan ve Seda köşe kapmaca oynamaya devam ediyor. O ilk adımı kim atacak? İso kırgın, İso eksik… Ama rüyadan uyandı. Artık gerçeği biliyor. Cevdet’le Ayşegül arasındaki problemler öyle bir hal alıyor ki, tüm mahalle olaya müdahale etmek zorunda kalıyor. Bu şaşırtıcı olaylar İso’yu bir ateş çemberinin daha ortasına doğru itiyor. Ayşegül’ün evli olduğunu öğrenen İso, ne yapacak? Ve Hulusi, Ömer’in döndüğünü nihayet öğrendi! Servetini Defne’ye bağışlayan Hulusi, Neriman ve Necmi’ye yepyeni bir görev veriyor. Yeni görev ve yeni planları ile Neriman İplikçi…

10/30/2016

Kalbimdeki Deniz 2. Bölüm



Kalbimdeki Deniz 2. Bölüm

Deniz’lerin eve geri dönüşü Diyar’a soğuk bir sürpriz olur. Ece’nin içlerine düştükleri duruma isyanı ve hırçınlığı artarken, evdeki kadınlar arasındaki gerginlik de giderek tırmanır.  Deniz emniyet müdürlüğünden gelen haberle sarsılırken, üstüne bir de babasının başına gelenlerle, depresyona girme lüksünün bile olmadığını anlar ve iş aramaya başlar. Deniz ve Mirat’ın arasında gelişen dostane diyalog; aralarında bir aşk gelişecek olursa sokakta kalmaktan korkan Diyar’ı olduğu kadar, Mirat’a olan karşılıksız ilk aşkını kalbine gömmüş Fikriye’yi de huzursuz eder ve harekete geçirir. Öte yandan Hülya Deniz’in düştüğü zor durumun tadını çıkarmaya başlamışken, onlara sahip çıkan biri olmasından rahatsız olmuştur. Çevresini saran kadınların gizli düşmanlığını bile göremeyecek kadar yaşam mücadelesine düşmüş Deniz’i, daha büyük bir sürpriz beklemektedir.

O Hayat Benim 107. Bölüm



 O Hayat Benim 107. Bölüm

Ömer yaralıdır ve çok kan kaybetmektedir ama Bahar’ı korumak uğruna canını bile vermeye hazırdır. Silahlı saldırının arkasında Nehir’in olduğunun ortaya çıkması uzun sürmez. Bahar ve Nehir son kozlarını oynamak için ölümün kıyısındadır artık. Ateş, Nehir’i durdurmak amacıyla harekete geçer ama bazı şeyler için artık çok geçtir! Efsun’un da Nuran’ı geri alabilme umutları tükenmiştir. Bir koruyucu ailenin Nuran’a yakınlık gösterdiğini öğrenmek Efsun’u yıkan son darbe olur. Her şeyi göze alıp kızını kaçırmaktan başka çaresi kalmadığına emindir artık. Efsun, Arda ve Nuran, hep birlikte olacakları, hiç ayrılmayacakları yeni bir hayata doğru kaçmaya kararlıdır!

10/28/2016

Bana Sevmeyi Anlat 9. Bölüm



 Bana Sevmeyi Anlat 9. Bölüm

Özet:

Alper’in gönlü Leyla’yı kulübe evinde yalnız bırakmaya razı gelmemiştir. Attığı bu adıma rağmen Leyla’ya olan kızgınlığı dinmediği için kulübe evinde ikili arasında gerilim devam eder. Haşmet ise Leyla’yı kulübeden kurtarmak için harekete geçmiştir. Eylül ile Burak arasındaki tatlı sert ilişkide küçük adımlar atılmaktadır. Alper, abisini dolandıran adamı bulmaya ant içse de Onur kendisine çıkış yolu bulur. Kapüşonlu adam teslim oldu haberi Alper’i şaşkına çevirir. Haşmet, Leyla’yı kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Leyla’yı üzme pahasına da olsa adım atar. Bu oyundaki baş figüran ise Onur olacaktır. Alper farkında olmadan Leyla’nın hayatını zora sokmuştur.

10/27/2016

Kiralık Aşk 57. Bölüm


Kiralık Aşk 57. Bölüm Özeti:

Ömer Defne’yi hiç beklemediği bir anda öptü. Peki bu ani yakınlaşmaya Defne’nin tepkisi ne olacak? Toplantılar, telefonlar, koşuşturmalar, Passionis yangın yeri…Her şey yoluna girecek derken, şirket karışıyor. Kral Ömer, ikinci şans adını verdiği tasarımında çok büyük bir problemle karşı karşıya. Görüşmeler, temaslar, yeni planlar Passionis’i bu dertten kurtarabilecek mi?

Yüksek Sosyete 18. Bölüm



 Yüksek Sosyete 18. Bölüm

Özet:

Kerem'e karşı hala kendini suçlu hisseden Cansu her fırsatta kendini affettirmeye çalışır ancak Kerem, bu çabaları görmezden gelir. Sonunda Kerem, bu aşka kapılarını tamamen kapatmak için affedilmez bir adım atar. Oliva'yı ve Mert'i kaybedecek olmanın hırsıyla Bedia, bu ortaklık nedeniyle Süreyya'yı suçlar. İki kadın tekrar karşı karşıya gelir ve aralarındaki dostluk köprüleri yıkılır. Diğer yandan Bedia'nın baskısı işe yaramaz, Ece Mert'e daha sıkı sarılır. Süreyya'yı ise zor günler beklemektedir. Metin, Levent konusunda ipleri eline almaya çalışırken, Işıl ise Ela'yı almak için her şeyi göze almıştır.

10/26/2016

No: 309 19. Bölüm



 No: 309 19. Bölüm

Aralarındaki tüm sorunları halleden Onur ve Lale, hafta sonu evleneceklerini ailelerine müjdelerler. Her iki aile de bu habere çok sevinir. Doğum kursuna giden Onur ve Lale’ye bu sefer Filiz ve Erol da eşlik eder. Bu arada Kurtuluş ve Samet galerinin açılışını yapmaktadır.. Fakat ikisini de kötü bir sürpriz beklemektedir. Nikahın yakın zamanda olacağını öğrenen Pelinsu ve Betül yeni planlar yapmaya başlarlar.
No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de FOX'ta.

Kara Sevda 41. Bölüm



 Kara Sevda 41. Bölüm

Özet:

Kemal’in telefonda dinlediği kayıt, Ozan'ın ölümünün intihar değil, cinayet olduğunu anlamasını sağlar. Artık bu gerçeği ortaya çıkarmak, Nihan’a ve vicdanına karşı borcudur. Kemal’in ilk hareket noktası, mecburi bir sebepten ötürü Zeynep olur. Zeynep’in kendine sakladığı gerçekler üstüne basılmayı bekleyen bir mayın kadar tehlikelidir. Diğer tarafta Emir, Kemal’in kayıtlara ulaştığından habersiz, dikkatinin hala Ozan’ın üstünde olduğunu anladığında, daha sert hamlelere hazırlanır. Kozcuoğlu şirketler grubuna ait hisselerin Nihan'a devredilmesinden rahatsız olan Galip, Emir'in gözünü açmak için Nihan’a tuzak kurar. Nihan bu tuzağa düştüğünde ilk sınavını Emir’den önce, Kemal’e ve kalbine karşı verecektir. Kemal ise Nihan’a yaklaştıkça, Asu’yla ilişkisi gözünde daha bulanıklaşmaya başlar. Kemal, Ozan’ı zehirleten kişinin peşine düştüğünde, Emir de geçmişe dönük bir operasyon başlatmıştır. Bu sırada Kemal’in araştırması beklenmedik bir anda, sürpriz bir isimle düğümlenir. Kemal bu ismi aştığında, önündeki duvar kalkacak ve gerçeğe yaklaşacaktır. Nihan, Eda ile eğlenmek için dışarı çıktığında, geçmişi her adımda Nihan’a, Kemal’i ve aşkını hatırlatır. O akşam, Kemal’le Nihan’ı kalplerinin sesi aynı yerde buluşturur. Savunmasız olarak karşı karşıya geldiklerinde, ikisi de kalplerine attıkları mührü dillendirecektir: “sonsuza kadar” 
Kemal ile Emir, Ozan’ın öldürülmesine dair son hamlelerini yaptığında, görünen bütün gerçekler anlamını değiştirecektir.

10/25/2016

Familya 6. Bölüm



 Familya 6. Bölüm

Daha aydınlık bir yaşa adım atmak için mumları üflemeye yönelen Yaşar, kendini karanlık bir iftiranın içinde bulur. Babalarının ansızın götürülmesine tanık olan Beyoğlu familyasında büyük bir kararsızlık havası hakim olur. Bir yanda yılların öfkesi, öte yanda haksızlığı gören aile, bir seçim yapmanın eşiğine gelir.
Beyoğlu hanesinde çatlak ses olarak yükselen Namık, herkesi kendi yanına çekmek için kolları sıvar. Bu yolda ona akıl veren kişi hiç beklenmedik biri olacaktır. Tarafını seçen familya, Toprak'ın coşkulu önderliğinde hem eğlenceli hem de çok tehlikeli bir plan için kolları sıvar. Casim'in yalan çemberi daralırken, Yaşar'ın da vakti giderek azalmaktadır...

10/23/2016

O Hayat Benim 106. Bölüm


 O Hayat Benim 106. Bölüm

Nuran, Çocuk Polisi tarafından alınıp bir yuvaya yerleştirilir. Efsun ve Arda, yasal yollardan evlat edinmedikleri için Nuran’ı kaybetmiştir. Nuran’ın gerçek anne babasını açıklayamadıkları sürece elleri kolları bağlıdır. Bütün bunlara sebep olan ihbarı kimin yaptığını tahmin etmektedirler. Cemre gözünü karartmış, herkesin hayatını altüst etmektedir... Yeğeni Nehir’in başına gelenler, Kenan’ın Ateş’e karşı nefretini daha da körükler. Bahar için tehlikenin devam ettiğini gören Ömer, onu güvende olabileceği bir mekanda gizlemeye başlar. Ama cezaevinde bile olsa Kenan’ın gazabından kaçmak kolay değildir. Efsun ise başka çaresi kalmayınca Nuran’a kavuşmak için Volkan’dan yardım ister.

Kalbimdeki Deniz 1. Bölüm


Kalbimdeki Deniz 1. Bölüm

Rüya gibi bir villada, çok sevdiği kocası, iki çocuğu ve yaşlı babasıyla birlikte yaşayan Deniz'in mükemmel hayatı, kocasının aniden ortadan kaybolmasıyla başına yıkılır. Kocasının hayatından endişe ederken, üç gün içinde sahip oldukları her şeyi yitirerek ortada kalmıştır. Deniz'in bilmediği şey, kocasının genç bir kadınla yeni bir hayat kurmak için onları terk ettiği ve bu yasak ilişkinin mimarının en yakın arkadaşı Hülya olduğudur. Zorlukla bulup kiraladığı evde ise onu bir başka büyük sürpriz daha beklemektedir.

10/21/2016

Bana Sevmeyi Anlat 8. Bölüm


 Bana Sevmeyi Anlat 8. Bölüm

Özeti:

Alper’in Leyla’yı öpmesiyle taşlar yerinden oynar; artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Alper ve Leyla duygularıyla hesaplaşırken, olan bitenden haberdar olan Canan’ın hesabı başkadır. Haşmet, yaşananlardan habersiz Leyla ile ilgili gelecek planlarına başlar. Engin’in sürpriz bir hamlesi Alper’in Leyla ile ilgili kararı üzerinde etkili olur. Gel gitler yaşayan Alper ve Leyla ise farkında olmadan Canan’ın oyununa dahil olmuşlardır.

10/20/2016

Yüksek Sosyete 17. Bölüm



 Yüksek Sosyete 17. Bölüm

Özet:

Cansu, Kerem'in Koran Holding'e neden geldiğini anlamaya çalışır. Bulduğu cevaplar ise onu Kerem'in amaçları konusunda çıkmaza sürükler. Kerem ise büyük bir ikilemdedir. Bir yanda kalbine gömmeye çalıştığı aşkı diğer yanda onu yaralayanlardan hesap sorma arzusu... Bundan sonra Kerem ve Cansu için yalnızca aşk değil, savaş da vardır. Bedia ile aralarındaki bağı tamamen kopartan Mert, Ece'ye hayatının sürprizini yapar. İlişkilerinde büyük bir dönüm noktası yaşayan Süreyya ve Levent cephesinde ise ikilinin önündeki en büyük engel Süreyya'nın vicdanıdır.

10/19/2016

No: 309 18. Bölüm



 No: 309 18. Bölüm

Onur, Lale’nin kendisini öpmesini Pelinsu’ya bir meydan okuma olduğunu düşünerek ona tavır alır. Artık bir şeyler yapma sırası Lale’dedir. Onur’un gönlünü almak için harekete geçen Lale, Pelinsu’nun daha da hırslanmasına sebep olur.. Bu arada Erol’la arası bozulan Filiz Lale’lerin evinde kalmaya başlarken aldatıldığından şüphelenen Nilüfer Kurtuluş’un peşine düşer.
No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00'de FOX'ta.

Kara Sevda 40. Bölüm


 Kara Sevda 40. Bölüm

Özet:
Kemal, Emir’in oyunundan habersiz Deniz’le ilgili yaşadığı hayal kırıklığının ardından kendini çok çabuk toplar. Cezaevinden çıktığı günden beri aklında olan Kozcuoğlu’nu çökertme planına hız verir. İki hedef noktası vardır: Biri, Emir’in itibarı; diğeri Nihan’ın gözünde Ozan’ın ölümüyle ilgili kendini aklamak. Kemal, hedeflerine ulaşmak için Emir’in takip etmesinin çok zor olduğu şaşırtmacalı bir yöntemle araştırmasına başlar. Emir de Kemal’in önünü kesmek için hamlelerine başlar. Kemal’in Emir’e hazırladığı sürprizler Emir’in hiç beklemediği yerlerden gelecektir. Nihan, Leyla’nın ittifakıyla, kendi planına devam eder. Kozcuoğlu ailesinin göbeğine ne zaman patlayacağı belli olmayan ilk dinamiti yerleştirir. Bu sırada, hiç beklemediği bir anda, eve gelen bir paket onu, Ozan’la ilgili çok derin bir sorgulamanın içine iter. Nihan’ın bütün bakış açısını değiştiren bu paket, Kemal ile Nihan’ı tekrar karşı karşıya getirecektir. Kemal’in vicdanının rahatlığı, Nihan’ın Kemal’e bakışını derinden sarsar. Kemal’i vicdanen “affetmeye” çok yakındır... Öte yandan Nihan, kızı için, Emir’den sonsuza kadar kurtulabilmek için planlarının kesintiye uğramaması gerektiğinin bilincindedir. Emir’e sürpriz bir doğum günü partisi organize eder. Parti organizasyonunun olduğu gece, Kemal de başka bir planla davetsiz Kozcuoğlu evine gelir. Nihan ile Kemal’in bundan sonra gözlerinin birbirine değdiği her an, kalplerinin sesine karşı verecekleri bir sınav da olacaktır. Asu ve Tufan’ın sadakatle bağlı olan ilişkileri, çok şiddetli bir krizle temelden sarsılır. Asu, Tufan’ı uzağına iter. Bu kararın bedelini Tufan, Emir’in sürpriz doğum günü partisinde ödetmek için harekete geçer. Emir’in doğum günü partisi, Kemal için araştırmasında çok büyük bir düğümün çözülebileceği gecedir. Ozan’ın ölümüyle ilgili hasıraltı edilmiş hayati delil, Nihan’la Kemal’i tekrar bir araya getirebilecek kudrettedir.

10/18/2016

Familya 5. Bölüm



 Familya 5. Bölüm

Beyoğlu familyasında işler çıkmaza sürüklenirken, Hava babasının hastalık gerçeğine adım adım yaklaşır. Ateş ve Hare ölümle burun buruna gelmiştir. Toprak aşkı uğruna girdiği yolda, Ezgi'nin aldığı bir kararla büyük şaşkınlık yaşar. Her şey büsbütün karışırken, Casim kirli mücadelesini giderek tırmandırır.
Bergütay'ın gelişiyle familya komik ve yanlış anlamalarla dolu bir durumun içine düşer. Sezer dedesi için duygu dolu bir sürpriz planlarken Hava'nın şüpheleri giderek artar. Tehditlere pabuç bırakmayan Yaşar, Casim'in karşısına çıkar ve restini çeker. Casim'in son ve karanlık planı ise, Beyoğlu familyasının tek neşeli gecesine bomba gibi düşecektir.

10/16/2016

O Hayat Benim 105. Bölüm


 O Hayat Benim 105. Bölüm

Etrafı polisler tarafından çevrilen Kenan, Bahar’ı kolayca bırakmamaya kararlıdır. Ömer ise senelerdir peşinde olduğu Kenan’ın bir kez daha kaçmasına izin vermeyecektir. Ama Kenan’ın yakalanması bile Bahar’la Ateş arasındaki gerginliğin çözümü olmaz… Arda’nın hesabını veremediği gece ise Efsun’la evliliğini yıkıma sürükler. Efsun, Nuran’ı da alıp evi terk etmeye karar verir. Ama Arda ona izin vermez. Efsun ve çocukları yerine kendi gidecektir. Cemre’nin oyunları amacına ulaşmaktadır. Ama Cemre haddini aşan son bir hamle daha yapınca, Sultan nihayet harekete geçer. Konaktaki kadınların savaşı şiddetlenirken, bundan zarar geren yine çocuklar olacaktır. Nuran, kendisi ve ailesiyle ilgili öyle şeyler öğrenir ki dünyası altüst olur. Küçük kızın bu zor zamanda sığınabileceği sadece Bahar’la Ateş vardır…

10/15/2016

Bana Sevmeyi Anlat 7. Bölüm


 Bana Sevmeyi Anlat 7. Bölüm

Özet:

Leyla’yı İrfan’da gören Haşmet öfkesini zor dizginlemektedir. İrfan ile mecburi bir anlaşma yaparlar. Haşmet’in öfkesi Engin’e sıçrar. Alper için kurtulma şansı Leyla’dır ancak Alper Leyla’nın ismini vermek istememektedir. Bir görüntüyle özgürlüğüne kavuşan Alper için dava esas şimdi başlamıştır. Alper’in büyük bir delil ele geçirdiğini öğrenen Onur boş durmaz. Leyla, Alper için bir şeyler yapmak için çırpınırken Alper’le tartışırken bulur kendini. Onur’un planından habersiz Alper ve Leyla büyük bir tehlikenin içine sürüklenmektedir.

Kiralık Aşk 56. Bölüm



Kiralık Aşk 56. Bölüm

Özet: Sonunda Defne ve Ömer, baş başa! Defne geldi ve gördü. Ömer ve Ömer’in hayatındaki hiçbir şey bıraktığı gibi değil… Artık gizli bir şey kalmadı. Defne; değişen, kötü giden, iyi olmayan her şey için kendini suçluyor. Bu defa ibre Defne’de. Vicdan Defne’yi dürtüyor ve Ömer’e öyle bir jest ile geliyor ki; Ömer hem şaşkın hem mutlu. Bu jeste karşılık Ömer’in Defne’ye aldığı el emeği göz nuru armağanıyla hepimiz şaşkına dönüyoruz. Pamir masada restini çekti, artık Ömer’in açık açık üzerine oynuyor. Sinan’a gece yarısı gelen sürpriz telefon hepimizi hayrete düşürüyor. Bu defa Sinan Seda yakınlaşması görülmeye değer. Seda’nın sorumlulukları ve Sinan’ın arzuları ilk kez kesişti. İlk viraj alınabilecek mi? Koray’ın sefer ki kurbanı Seda… Koray Seda’yı fena halde köşeye sıkıştırdı. Diğer yandan şirkette parti heyecanı yaşanıyor. Partinin onur konuğu, baş misafiri ve ev sahibi Koray Sargın kendiyle yine çok mutlu. Neriman planın ne durumda olduğunu partiye katılarak görme fırsatı yakalıyor. Parti; Ömer, Pamir ve Defne üçgenine yeni bir soluk getiriyor. Ve parti sonrası beklenmedik gelişmelerle aksiyon perdesi aralanıyor. İso, dalgaları teker teker yardı. Ve şimdi kıyıya bir adım daha yakın. Türkan’ın yardım isteği İso ve Ayşegül’ü baş başa bırakıyor. İso evden çıkarken yüreği daha ferah. Ayşegül’ün ise içini kaplayan sıkıntılar giderek büyüyor.

10/13/2016

Yüksek Sosyete 16. Bölüm



 Yüksek Sosyete 16. Bölüm

Özet:

Kerem ile ailesi tarafından göz hapsine alınan Cansu'nun yolları yine yüksek sosyetede kesişir. Böylece; Cansu, Kerem, Mert ve Ece yepyeni bir denklemde tekrar bir araya gelirler. Ancak Kerem, artık bildiğimiz Kerem değildir... Diğer yandan Bedia; Mert'i kazanmak için Ece'nin hayatını zorlaştırmanın bin bir yolunu bulur. Ece ve Mert için bu büyük bir sınavdır. Hem Levent'in rest çekip gitmesi hem de Ela'nın Koran Konağı'na gelişiyle hayatı alt üst olan Süreyya ise tam bir çıkmazdadır.

10/12/2016

Kara Sevda 39. Bölüm



 Kara Sevda 39. Bölüm

Özet :

Nihan’ın kucağında Deniz’i gören Kemal, geçmişe dair parçaları bir araya getirdiğinde aklında tek bir soru belirir: Deniz, kendi kızı olabilir mi? Kemal’in kalbinin sesinden daha somut bir kanıta ihtiyacı vardır. Emir ise Kemal’in Deniz konusunda şüphelendiğini anladığında, gerçeği gizlemek için bütün silahlarını kuşanır. Nihan, Kemal ile Emir’in Deniz üstünden başlayacağı savaşa karşı kendi tedbirlerini alır. Bir anne olarak, evladının zarar görmemesi için bıçak sırtı kararlar verir. Çok riskli bir ittifak kurar. Bu ittifak, Kemal ile Emir arasındaki dengeyi tamamen değiştirecektir. Öte yandan Kemal, Emir’le hala görüştüğünü anladığı Zeynep’in karşısına çıkmak için baba evine gider ve sürpriz bir şekilde Ozan’dan geriye kalan mektubu bulur. Mektupta yazanlar, Ozan’ın intiharını Kemal’in gözünde ilk kez şüpheli hale getirir. Nihan’dan bir çocuğu olabilme ihtimali Kemal’in geleceğe dair bütün kararlarını askıya almasına neden olur. Asu ise Kemal’i köşeye sıkıştırmak için ailesini yanına çeker. Gecenin sonunda Kemal ve Asu’yu büyük bir yüzleşme beklemektedir. Kemal gerçekleri ortaya çıkaracak planını harekete geçirir. Leyla’nın düzenlediği kermeste Kemal bütün engellemelere rağmen kızıyla ilgili “gerçeğe” doğru ilerleyecektir.

No: 309 17. Bölüm



 No: 309 17. Bölüm

Lale’nin çıkan haberleri öğrenmesi Onur’la arasının tekrar açılmasına sebep olur. Onur Lale’nin kendisine inanmamasına üzülürken, Lale olanların kendisinden saklanmasına sinirlenir.. Evlilikten vazgeçme kararı alırlar. Bunu öğrenen İsmet babaanne hemen duruma el koyar.. Lale ve Onur ‘dan birbirlerine bir hafta süre vermelerini ister.. Bu süre onlar için nasıl sonuçlanacaktır?

10/11/2016

Familya 4.Bölüm



 Familya 4.Bölüm

Casim'in sürpriz hamlesi Beyoğlu hanesinde deprem etkisi yaratır. Hare ve Yaşar bu defa tamamen köşeye sıkışmıştır. İkili olanları çözmenin ve çocuklara açıklamanın bir yolunu ararken, familyanın tüm üyeleri kendi rotalarını çizmeye hazırlanır.
Namık açığa alındığı gerçeğini gizlemek için çabalarken, kendini komik bir maceranın içinde bulur. Ezgi ve Toprak arasındaki gerilim giderek yükselir. Bu karmaşanın ortasında bunalan Ateş, herkesten gizli bir karar alır. Yaşar bir yandan Casim'le uğraşmakta, öte yandan tedavisi için önemli bir adım atmaktadır. Casim ve Vedat ittifakında yaşananlar ise, Beyoğlu familyasına doğru yaklaşan tehlikenin ayak sesleridir.

10/08/2016

Kiralık Aşk 55. Bölüm



Kiralık Aşk 55. Bölüm

Özet: Gerilimli bir finalin ardından heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Defne, son karşılaşmadan sonra Ömer'e içinde kalan her şeyi söyledi. Şimdi ise sıra Ömer'de... Ömer'in bundan sonraki adımı şaşırtıcı ve oldukça iddialı! Ömer ve Pamir'in arasındaki gerginlik giderek tırmanıyor. Defne etrafına duvarlar örerken, Ömer bu duvarların gerisinde durmaya ve arkadaş kalmaya niyetli değil. Köşeye sıkışan Defne artık rolleri belirlemek zorunda. Diğer yandan şirkette işleri yoluna koymaya çalışan Ömer'in imdadına can simidi Necmi yetişiyor. Bir de şirkette tadilat telaşı var. Tadilat tarihinde uzlaşma sağlanabilecek mi? Seda ve Sinan yakınlaşmasında yeni bir perde aralanıyor. Bir anda ortaya çıkan gerçek, bu gergin ortamı az da olsa yumuşatıyor. Pamir rengini belli etti. Artık "bende oyuna dahil oluyorum" diyor ve kartlarını açıp Neriman'a meydan okuyor. Neriman'ın kumandası artık Pamir'de! Koray yeniden dedikoduya çağ atlatacak bir performansta. İso ise yine fırtınalı sularda ve pusulası yine yüreği... Dükkana gelen sürpriz misafir İso'yu heyecana boğuyor. Defne'nin sürpriz cesaret gösterisi hepimizi şaşkına çeviriyor. Defne artık hiçbir şeyden çekinmez halde ve belki de hiç olmadığı kadar kendinde... Ömer ve Defne çıkmazında sizi ekrana kilitleyecek bu finali sakın kaçırmayın!

10/07/2016

Bana Sevmeyi Anlat 6. Bölüm




 Bana Sevmeyi Anlat 6. Bölüm

Leyla bebeği ile babası Salih’in evine sığınmıştır. Salih’in eşi Ayla, çocukları Hakverdi ve Simge ile zor şartlarda yaşamaktadır. Ayla ve Simge ile bir türlü yıldızı barışmayan Leyla için hayat gittikçe zorlaşmaktadır. Türkiye’nin saygın iş adamlarından Haşmet, aynı zamanda Salih’in patronudur. Bir iş ziyaretinde Leyla’ya ilk görüşte aşık olur ve evlenme teklif eder. Haşmet’in gizli dünyasından haberdar olmayan, Haşmet’e saygı duyan Leyla için bu teklifin anlamı aşktan ziyade, bebeği için güvenli bir gelecektir. İstanbul’da yaşayan Alper işinde oldukça başarılı bir restoran işletmecisidir. Ağabeyi Cihan ve eşi Berna’nın beraber geçirdikleri trafik kazası Alper için kırılma noktasıdır. Alper, küçük kızı ve iki yeğeni ile yeni bir hayat kurma mücadelesindeyken Haşmet’in restoranının başına geçer. Haşmet ve Leyla’nın düğününde beklenmedik bir şekilde yolları kesişen Alper ve Leyla için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

10/06/2016

Yüksek Sosyete 15. Bölüm



 Yüksek Sosyete 15. Bölüm

Özet:

Cansu ve Kerem arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Kerem' in ona ihanet ettiğini düşünen Cansu, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Sude ise; Kerem ve Cansu' nun arasında esen soğuk rüzgarları lehine çevirmeyi başarır. Mert; Kerem'in Oliva' daki son günü için bir sürpriz hazırlamaktadır ancak Sude' nin bütün dengeleri değiştirecek daha büyük bir sürprizi vardır. Ece ve Mert kavuştuklarını düşündükleri anda aşklarının önünde en büyük engel olan Bedia ile karşı karşıya gelirler. Diğer yandan Süreyya'ya olan aşkını itiraf eden Levent onun bir seçim yapmasını ister. Ancak Metin'le ilgili bambaşka bir problem Süreyya' yı beklemektedir.

10/05/2016

Kara Sevda 38. Bölüm



 Kara Sevda 38. Bölüm

Özet :

Nihan, kızı Deniz’e kavuşur. Emir, Nihan’ın kendine teslim olduğunu ve Nihan’la yeni düzenlerini kurduğunu zannederken, Nihan’ın uzun vadeli intikam planından habersizdir. Nihan, kızını her türlü tehlikeden uzak tutmaya çalışırken, cephelerinin çok net belli olduğu savaşına başlar. Bu savaşta, artık Kemal’in kafasını karıştırmasına izin vermeyeceğini söylese de, Kemal’den uzak kalmayı kalbine anlatabilmesi çok güçtür. Kemal ise hapisten çıktıktan sonra gerçek düşmanıyla da karşı karşıya geleceği arenayı hazırlar. Kalbinin etrafına ördüğü duvarların ise aşılmaz olmadığını Nihan’ı her gördüğünde yeniden hatırlar. Öte yandan Zeynep, Emir’e yardım ettiği için ilk darbeyi hiç beklemediği bir yerden alır. Zeynep, yeni dertleriyle ve Emir’e duygularıyla baş etmeye çalışırken, karşısına çıkan Hakan Zeynep’i çok geriye, Ozan’la olan geçmişin vicdan azabına iter. Çünkü Hakan’ın elinde Ozan’ın öldüğü güne ait çok önemli bir “delil” vardır. Emir, Asu’yu Kemal’e karşı çok zor bir pozisyon içine sokacak bir anlaşma yapar. Asu, içine düşmekten kaçamayacağı bir tuzakla karşı karşıya kalır. Kemal’in de Emir’e iş dünyasında hazırladığı çok büyük bir sürpriz vardır. Emir, kazandığını zannederken, Kemal kendi kurallarının tarihini yazmaya yeni başlamıştır. Bu tarihi yazarken, en zorlanacağı savaşı yine Nihan’a karşı verecektir. Kemal’in kalbinin, aklına ve öfkesine karşı vereceği mücadele Emir’le savaşından daha çetin geçecektir. Emir’in hamlesiyle, Nihan’la Kemal’in yolu “tesadüfen” kesişir. Emir oyun kurucu olarak oturduğu masada, Kemal’in ataklarıyla çok zor anlar yaşar. Emir, Kemal, Nihan üçgenindeki her adımın sarsıntısı da büyük olur. Emir için en büyük tehlike, Deniz’in kendi kızı olduğu gerçeğine uyanabilecek Kemal’dir. Nihan’ı bu konuda çok sert uyarır. Nihan da Deniz’i Kemal’den uzak tutmakta kararlıdır. Kemal’in hayatlarına tekrar girmesi demek, her şeyin başa sarması, çocuğunun hayatının Emir’le Kemal arasındaki savaşta riske girmesi demektir. Bu konuda Emir’e kesin sözler verse de, Kemal’le Deniz’in karşılaşmasının önünü ne Nihan, ne de Emir kesebilecektir.

No: 309 16. Bölüm



 No: 309 16. Bölüm

Onur ve Doktor Onur arasında yaşanan kavga Lale’yle Onur’un aralarının açılmasına sebep olur.. Lale artık emindir Onur’la evlenmeyecektir. Onur içinde durum farksız değildir o da Lale’ye çok sinirlidir. İkisinin de gergin ve bir o kadar da üzgün halleri ailelerinin gözünden kaçmaz, onları barıştırmak için harekete geçerler.. Acaba bu sefer de başarılı olabilecekler midir?

10/04/2016

Familya 3.Bölüm



 Familya 3.Bölüm

Ateş'in şüphelerinin peşinden gitmesi, Hare ve Yaşar cephesinde büyük bir paniğe neden olur. Ama onları bekleyen tehlike bu kadarla sınırlı değildir. Çocuklar babalarının amacını çözmeye çalışırken, Yaşar'ın da onları kazanmak için yepyeni bir planı vardır.
Toprak kendini Ezgi'ye açıklamanın yollarını ararken, Vedat bir adım öne geçmek için hamlesini yapmaya hazırlanır. Casim'in kasabayla ilgili planları, çocuklarıyla arasını düzeltmeye çalışan Yaşar için yeni bir sıkıntının kapılarını aralar. Beyoğlu familyasında herkes kendi hedefinin peşinde sürüklenirken, beklenmedik bir misafirin gelişi tüm dengeleri altüst eder.

10/01/2016

Kiralık Aşk 54. Bölüm



Kiralık Aşk 54. Bölüm

Özet: Ömer ve Defne hiç beklenmedik bir anda karşılaştılar. Bu ani karşılaşmadan sonra adeta taşlar yerinden oynuyor. Ömer gergin ve ısrarcı. Sinan'a Defne'yi istediğini söylüyor. Peki Ömer Defne'yi kazanmak için neler yapacak? Neriman yaptıklarından bin pişman. Ömer'le konuşması lazım. Yeğeninden af diliyor. Peki Neriman'ın Ömer'de az da olsa kredisi kaldı mı? Neriman'ın barışma teklifini, kabuklarını kıran Ömer kabul eder mi? Ömer'le karşılaşan ve allak bullak olan Defne, Pamir'in davet teklifi ile ne yapacağını bilemez. Ömer'le ilgili tüm hayallerini bitirmeye çalışan Defne bu bölümde aşk, öfke ve ihtirasla karşısınızda! Şirketten ayrılan ve butik açan Koray, Ömer'e onu Passionis'e alması için yalvarmaya başlıyor. Koray şirkete geri dönmek için neler neler yapacak acaba? Koray'ın kendini zorla kabul ettirme resitalini hep birlikte izliyoruz. Koray Passionis'e geri dönemeyecek mi? Peki Pamir? Koray'la çalışmaya ne der? Kariyerinin zirvesinde olan Defne'ye teklif üzerine teklif geliyor. Passionis'in ve StilVagonu'nun lojistiği artık Defne'ye emanet. Peki bu durum Ömer ve Pamir'i diğer taraftan Seda ve Sinan'ı hangi durumlara sürükleyecek? Ve beklenen Defne Ömer karşılaşmasında kazanan aşk mı yoksa gurur mu olacak?