2/28/2017

Paramparça 93. Bölüm



Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın 93. bölümünde olaylar arka arkaya gelişiyor.

2/27/2017

O Hayat Benim 122. Bölüm



Bahar’ın hayatta kalmak için tek umudu tedavi olmak... Ama bu da karnındaki bebekten vazgeçmek demek! Bu imkânsız kararın eşiğinde Bahar’a güç veren, Nuran’ın sevgisi ve yakınlığı olur. Ateş ise Efsun’u suçlar Bahar’ın hastalığından dolayı... Efsun bir yandan da Sultan ve Arda’nın yanında olmak zorundadır. Çünkü Müge, Zeynep’le birlikte cinayet suçlamasıyla gözaltındadır. Sultan ve Hülya kızlarını kurtarmanın yolunu ararken, Cemal’in ölümüyle ilgili sırrı kimsenin öğrenmemesi için akla karayı seçiyorlardır. Müge ya çevresindeki herkes gibi bedel ödemekten kaçmaya çalışacak ya da işlediği suçun cezasına razı olacaktır. Babası Asım’ın yanlarına dönmesini isterken Müge’nin aklında aslında bambaşka şeyler olduğunu, Atahan ailesi çok acı bir şekilde öğrenmek üzeredir.

2/24/2017

Cesur ve Güzel 15. Bölüm



 Cesur ve Güzel 15. Bölüm

Özet:

Tahsin Korludağ’ın göz altına alınması bir kasırga etkisi yaratırken Cesur’la Sühan’ın arasındaki korları da tekrar alevlendirir. Demir parmaklıkların arkasına giren Tahsin büyük bir öfkeyle Cesur’la ödeşeceğini haykırırken bu ateşi söndürmemeye kararlıdır. Özgür kalan Rıza sonunda kendisinden çalınan yılların hesabını sormak için beklediği şansı ele geçirmiştir. Eski dostları sayesinde dışarıdaki hayata alışırken Cesur’a yaklaşmayı kafasına koymuştur. Çiftlikte yaşanan bir talihsizlik sonucu, olaylar Cahide’nin kontrolünden çıkar. Bu durum başta Hülya dahil herkesin panik olmasına neden olur. Cahide artık yolun sonuna geldiğinden neredeyse emindir. Cesur çok önemli bir kararın arifesinde, Sühan’dan büyük bir iyilik ister. Bu ona olan sonsuz güveninin de kanıtıdır. Sühan yeni bir kavşakla karşı karşıyadır ve seçeceği yol Cesur’un da geleceğini belirleyecektir.

Ölene Kadar 7. Bölüm



 Ölene Kadar | 7. Bölüm

2/22/2017

Anne 16. Bölüm



 Anne 16. Bölüm

Özet:

Turna ve Zeynep bir arada kalmayı başarabilecek mi? Yurttan kaçan Turna, Zeynep’i Gönül’ün yanında bulur. Tam kaybettiğini düşündüğü anda bir kez daha Turna’yı karşısında gören Zeynep şaşkınlığı ve mutluluğu birlikte yaşar. Kızına yaklaşması bile yasakken şimdi ona sarılabilmektedir. Ancak Turna’nın yetimhaneden kaçtığı çabuk duyulur. Komiser Sinan, Turna’nın Zeynep’le birlikte olduğunu tahmin etmekte zorlanmaz. Görevi gereği Turna’yı yetimhaneye geri götürmek isteyecektir. Zeynep ve Turna’nın en büyük korkusu olan ayrılık, ikilinin kapısını bir kez daha çalacak gibi görünür. Zeynep’in özgürlüğü tehlike altında. Cahide, Turna’nın Zeynep’le birlikte olduğunu öğrenince çılgına döner. Bin bir zorlukla hapisten kurtarmayı başardığı kızının Turna ile tekrar görünmesi her şeyi mahvedebilecek bir durumdur. Üstelik yakalandığı takdirde Cahide’nin bir kez daha kızını hapisten kurtarması mümkün olmayacaktır. Diğer taraftan Cahide Zeynep’e karşı müthiş bir vicdan azabı duyar. Onu kurtarmak için Cengiz ve Şule’yle pazarlığa girdiğini henüz Zeynep bilmemektedir. Şule’nin mutluluk hayalleri suya düşüyor. Ani bir kararla evlenen Şule ve Cengiz için her şey çok güzel görünür. Cengiz Cahide’den aldığı paralarla, Şule ise mutlu bir yuva kurma hayaliyle son derece keyiflidir. Bundan sonra evinin kadını, çocuğunun anası olarak yaşamak ister. Bir an önce Turna’yı yetimhaneden almak niyetindedir. Nitekim Cahide’nin Turna ile ilgil verdiği sözler Şule’nin kendinden emin davranmasına yol açar. Ancak işler düşünüldüğü gibi gelişmeyecektir. Şule’nin mutlu yuva hayali kısa sürede kabusa dönüşür. Bu kabus Şule kadar Turna’nın da kaderi olacaktır. Gerçekler açığa çıkıyor. Zeynep Anne, sonunda Zeynep’in kendi torunu olduğunu öğrenir. Yıllardır içinde sakladığı gerçekleri ona anlatmak ister. Ancak bu gerçekler Gönül’ün bir kez daha kızını kaybetmesine neden olabilecek kadar ağırdır. Turna için her fedakarlığı yapmaya hazır olan Zeynep çok tehlikeli bir karar alarak hızla harekete geçer. Ancak bu karar kimsenin tahmin etmeyeceği yeni durumların da habercisi olacaktır.

2/17/2017

Cesur ve Güzel 14. Bölüm



 Cesur ve Güzel 14. Bölüm

Özet:

Cesur, Sühan’a yaptığı sürprizle aşklarını mühürler. Onları uzun bir aradan sonra bir araya getiren bu romantik akşam, meydana gelen beklenmedik kaza nedeniyle yarıda kalır. Bu haber Korludağ çiftliğinde de büyük sarsıntı yaratırken, gelen yeni savcının Tahsin Korludağ’ın önünde kolay kolay diz çökmeyeceği anlaşılır. Savcının eski dosyalara olan ilgisi Cahide’nin de panik olmasına neden olur. Kendisini şüphelerin uzağına çekmeye çalışırken farkında olmadan Cesur’la ilgili çok büyük bir kozu eline geçirir. Sühan, Cesur’a gelen mektupta ne yazdığını öğrenmenin peşindeyken babasına karşı duyduğu şüpheler giderek güçlenir. Rıfat’ın ona bıraktığı ipuçlarını takip eden Cesur, savcı engelini aşmaya çalışırken Tahsin Korludağ’ın ona karşı bir oyun daha kurar. Yaşanan kazanın etkileri giderek büyürken Cesur bir kez daha zor bir kararla yüz yüze kalır fakat bu sefer Tahsin Korludağ’ın hayatının iplerini elinde tutmaktadır.

Ölene Kadar 6. Bölüm



 Ölene Kadar | 6. Bölüm

2/15/2017

Anne 15. Bölüm



 Anne 15. Bölüm

Özet:

Zeynep hapisteyken Turna onu ziyarete gelmiş, küçük çaplı bir kriz yaşanmıştır. Hapishaneye gelen komiser Sinan Turna’yla konuşmuş, başına gelenleri bir de kendisine anlatmasını istemiştir. Turna’nın ağzından Şule’nin onu çöpe attığını duyunca Şule’yi de sorguya alır ve ifadesini çelişkili bulduğundan Turna’nın koruma altına alınıp çocuk esirgeme kuruma yollanmasına karar verir. Cahide kızının özgürlüğüne kavuşabilmesi için her şeyi yapmaya kararlıdır. Önce Cengiz’le konuşup Şule’den şikayetini geri çekmesini ister, sonra da içi yana yana Turna’yı gizlice yetimhanede ziyaret eder. Zeynep’in mahkeme günü büyük gündür. Herkesin yüreği ağzındadır. Acaba karar ne olacak, Zeynep özgürlüğüne mi kavuşacak yoksa çocuk kaçırma suçundan ağır bir ceza mı alacaktır? Cahide’yle anlaşıp şikayetini geri çekmesi için kendisine baskı yapan Cengiz’e, Şule bir şart ileri sürer. Acaba Cengiz bu şartı kabul edecek midir? Gönül’ün ise hastalığı ilerlemiştir ancak tedaviyi reddetmektedir. Cahide bunu öğrenir ve kendisi için çok zor olsa da bunu Zeynep’e söyler. Zeynep yıllardır öfke duyduğu Gönül’ü bu kararından vazgeçirebilecek midir? Turna yetimhanede yaşıtlarıyla birlikte olduğu için mutlu görünmektedir, ancak aklı fikri Zeynep’tedir. Onun hapishaneden çıktığını öğrenince kendince bir plan yapacak ve bu plan herkesi şaşkınlığa sürükleyecektir.



2/10/2017

Cesur ve Güzel 13. Bölüm



 Cesur ve Güzel 13. Bölüm

Özet:

Cesur’un, Korludağ’da yarattığı değişim Sühan’la tekrar yakınlaşmalarına neden olur. Sühan, ona karşı atılan adımı karşılıksız bırakmaz ve Cesur’un beklediği adımı atar. Cahide ve Hülya’nın buluştuğunu görmek Korhan için büyük bir şok olur. Hülya’nın durumu kurtarmak için söylediği yalanlar Korhan’ın, Cesur hakkındaki şüphelerini alevlendirir. Kasabada yaşanan olaylar Cesur’u, Tahsin Korludağ ile tekrar karşı karşıya getirir. Sühan bir kez daha sevdiği adamla babası arasında kalırken babasına bir teklif yapar fakat Tahsin kolayca pes etmeyeceğinin sinyallerini çoktan vermiştir. Sevgililer günüyle aynı gün olan Sühan'ın doğum günü geldiğinde Cesur, Sühan’a romantik bir sürpriz hazırlar. Cesur’un çok büyük bir zafere doğru yol aldığını fark eden Tahsin Korludağ, onu engellemek için tehlikeli bir plan yapar. Cesur ve Sühan aşklarını itiraf ederken, yaşanan olay Korludağ’daki herkesin hayatını derinden sarsacak niteliktedir.


Umuda Kelepçe Vurulmaz 15. Bölüm



Umuda Kelepçe Vurulmaz 15. Bölüm

Ölene Kadar 5. Bölüm



Ölene Kadar 5. Bölüm

2/09/2017

No: 309 34. Bölüm



No: 309 34. Bölüm

Kara Sevda 55. Bölüm



Kara Sevda 55. Bölüm

Özet: Kemal, Deniz'i kaçırdığı ispatlanamadığı için kısa sürede serbest bırakılır. Bu sırada Nihan, Emir’e bir an olsun boyun eğmeden, Emir’in öfkesine karşı kıyasıya bir mücadele verir. Emir’in, Deniz’i gerçekten kaybetme tehlikesi yaşaması, kontrolünü kaybetmesine sebep olur. Bir yanda bütün gücünü seferber edip Deniz’i ararken, diğer yanda Kemal’in hayatına değen herkesi korkutucu bir ateş çemberine alır. Fehime ve Hüseyin’in yokluğunu fark eden Tarık ve Zeynep, Kemal’in planından ve gerçeklerden haberdar olduklarında büyük bir şok yaşar. Kemal’in planına karşı Emir’in elindeki en büyük silahın Banu olduğundan da habersizlerdir. Kemal, planının son aşamasına yaklaşmış, Deniz’i annesiyle babasına teslim etmek üzereyken, Emir’in ihbarıyla polisler de Kemal’e yaklaşır. Kemal’in bütün umutlarını bitirecek baskına beklenmedik bir isim siper olur. Kemal ile birlikte yaptıkları planının aksamaya başlaması Nihan’ın tedirginliğini artırır. Ancak Kemal’in aşkı, Nihan’a hem sabır, hem umut vermeye devam eder. Deniz’in varlığı, bu kara sevdanın yolunu aydınlatacak ışık; gelecek mutlu günlerin en büyük kanıtıdır. Bu uğurda çekecekleri her acıya seve seve göğüs gereceklerdir. Nihan, Emir’in ilk salvosunu bertaraf ettikten sonra, Kemal’le Deniz’i görmenin yollarını aramaya başlar. Kemal ise Emir’in adamı olan köstebeğin peşindedir. Köstebeği bulamadığı sürece, kızını kurtarma operasyonunda Emir’in hep bir adım önüne geçeceğinin farkındadır. Kemal’in peşine düştüğü sorunun cevabı Tarık’tadır... Bir yanda polis, diğer yanda Emir, Kemal’i bulmaya çalışır. Kemal ise bütün bu kuşatmaya direnir. Nihan ve kızıyla birlikte kuracağı gelecek için bir hayat damarı açar. Kemal planının sonuna doğru yol alırken, Emir’in Kemal’i durdurmak için sadece tek atış hakkı kalır. Çarpıcı bir anlatım dili ve güçlü oyunculuklarla masalsı bir aşk...Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlıklar ve mucizelerle dolu hikayesi.

Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. Bölüm



Bu Şehir Arkandan Gelecek 6. Bölüm

2/08/2017

Anne 14. Bölüm



Anne 14. Bölüm

Özet: Zeynep çocuk kaçırma suçundan karakoldadır. Tutukluluk kararının çıkıp çıkmamasını beklerken aklı hep Turna’dadır. Karakolda, bir başka odada Turna’nın aklında da Zeynep vardır. Annesiyle görüştürüleceğini öğrendiği an havalara uçar ama karşılaştığı kişi Şule olur. Şule, Necmi’nin elinden kaçmayı başarmasına başarmıştır ama Turna’yla bir başına sokakta kalınca, hele Cengiz tarafından okkalı bir küfürle reddedilince, Necmi’nin kapısına dönmek zorunda kalır. Zeynep’in tutukluluğu kesinleşir ve bu herkesten çok Gönül’ü kahreder; ne de olsa yarı ömrünü hapiste geçirmiş biridir ve demir parmaklıklar ardında en son görmek istediği insan biricik kızıdır. Komiser Sinan için Zeynep, iflah olmaz, saplantılı, takıntılı bir kadındır. Zeynep’in direnci ve dikbaşlılığı olmasa onu bir ruh hastası olarak yaftalayıp kafasındaki dosyayı kapatacaktır. Ama şimdi kendisine bile açıklayamadığı bir nedenle aklı Zeynep’tedir. Şule başka bir cehenemin içine düşmüştür, Necmi’nin her isteğini karşılamak zorundadır artık. Eline fırsat geçse Necmi’yi gözünü kırpmadan öldürecek haldedir ama yardım isteyebileceği tek kişi de yine Necmi’dir. Emniyet’in Çocuk Birimi Turna’nın hayat koşullarını kontrol etmek için Şule’nin peşindedir çünkü. Cahide bütün gücüyle kızı Zeynep’i hapisten çıkarmanın peşindedir ve ne yazık ki diğer kızları kendisine destek olabilecek durumda değildir. Duru, Turna’yı tekrar kaçırmayı ağzına alabilecek kadar delidir, Gamze ise Mert’le yaşadığı çalkantılı ayrılık ve bebeğini kaybetmiş olmaktan bedbaht durumdadır. Cahide’nin şu an için tek isteği, Zeynep’in tutuksuz yargılanmasını sağlamaktır. Ama her şey pamuk ipliğine bağlıdır.

2/03/2017

Cesur ve Güzel 12. Bölüm



Cesur ve Güzel 12. Bölüm

Özet: Cesur ve Sühan’ın evliliklerinin ilk gecesi ikisi için de unutulmaz olur. Cesur tüm engellere rağmen Sühan’ın kalbindeki korkuları dindirir fırtınalı günlerden sonra ona güvenli bir liman olur. Cesur’un onunla çiftliği ele geçirmek için evlendiğinden şüphelenen Sühan, verdiği kararları sorgulamaya başlar. Fakat Tahsin Korludağ ikisine de bu evliliğin bedelini ödetmeye kararlıdır. Başına gelenler için Cesur’u suçlayan Korhan bunu kanıtlamak için Hülya’yla ilgili gerçeklerin peşine düşer. Korhan’ı bekleyen büyük sürpriz Cahide’nin tüm planlarını alt üst edecek niteliktedir. Cesur, Sühan’ı kendine inandırmaya çalışırken bu sefer Bülent’in çalınan tabloları bulması onun aklına şüpheler sokar. Evlilikleriyle başlayan yeni dönem, Tahsin Korludağ’la olan savaşta açılan yeni cepheler anlamına gelmektedir. Fakat Cesur’un beklediği yardım hiç tahmin etmediği bir yerden yola çıkmıştır.

Umuda Kelepçe Vurulmaz 14. Bölüm



Umuda Kelepçe Vurulmaz 14. Bölüm

Ölene Kadar 4. Bölüm



Ölene Kadar 4. Bölüm

2/02/2017

Bu Şehir Arkandan Gelecek 5.Bölüm



Bu Şehir Arkandan Gelecek 5.Bölüm


No: 309 33. Bölüm



No: 309 33. Bölüm

Kara Sevda 54. Bölüm



Kara Sevda 54. Bölüm

Özet: Emir, Kemal’in Deniz’le ilgili gerçeği öğrenmesinden hareketle yol haritasını belirler. Emir’in kendileriyle ilgili bütün gerçekleri bildiğinden habersiz olan Nihan ve Kemal ise Emir’i alt etmek için birlikte harekete geçer. Nihan, taburcu olup eve geldiğinde Kemal için yazdığı defterin eşyaları arasından çıkmaması üzerine büyük bir korkuya kapılır. Defterin yokluğu, Nihan ve Kemal’i yeni bir sorunun önüne atar. Emir, defteri bulup okuduysa ve ipuçlarını takip ettiyse, her şeyi biliyor demektir ve bu, Emir’in yeni bir plan yaptığını göstermektedir. Kemal ve Nihan, önce Emir’in neyi ne kadar bildiğini netlemeye çalışırken, Emir’in gerçekten de Nihan’la Kemal’i alaşağı edecek bir planı vardır: Deniz’i alıp gitmek. Diğer yanda Emir Leyla için planladığı kumpasta sona gelir. Leyla evi ile Kozcuoğlu hisseleri arasında bir tercih yapmak zorunda kalır. Kemal, bir yandan Emir’in dikkatini dağıtmak ve Emir’i, Kozcuoğlu Holding yönetiminden devirmek için çalışmaya başlar. Yönetim kurulu başkanlığı için Emir’le kıyasıya bir rekabete girer. Öte yandan Hakan’ın Ozan cinayetinde bulduğu yeni deliller Zeynep’i ateş hattına sokar. O gün hastanede olduğunun ortaya çıkacağı gerçeğiyle Zeynep, deşifre olmamak için son kozunu oynar. Kemal, Emir’i can evinden vuracak hamlesinde son viraja geldiğinde, Kozcuoğlu’nda taşları yerinden oynatmak için Emir’i kendi silahı ile vurur. Kemal, Emir’in Deniz’i uzaklara götürme planını öğrendiğinde, Deniz’i sonsuza dek kaybetme korkusunu tüm benliğinde hisseder ve hayatının en kritik kararını verir. Bu karar, artık Nihan’la Kemal’in hayatlarında hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağı kadar büyüktür. Üstelik yolun sonunda, umutlu, yeni bir başlangıç gizlidir.

2/01/2017

"Kara Sevda" dizisi bitiyormu?

Kara Sevda dizisinden sürpriz karar... Çarşamba akşamları ekrana gelen Kara Sevda dizisi ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Neslihan Atagül ile Burak Özçivit'in başrolde yer aldığı, Star TV'de ikinci sezonu yayınlanan 'Kara Sevda' dizisi final kararı aldı.
Ay Yapım imzalı 'Kara Sevda' dizisi, bu sezon ekranlara veda edecek. Sürpriz karar dizinin sevenlerini üzdü.
 
İkinci sezonuyla ekranlarda olan yapım, geçtiğimiz çarşamba günü '16.3' reyting ile birinci olan 'Diriliş Ertuğrul'un ardından en çok izlenen ikinci dizi olmuş, ama sadece '5' reyting oranı elde almıştı.
 
Final kararının altında birkaç sebep yattığı söylenirken, senaryonun daha da uzatılmadan, dizinin iyi bir yerdeyken bitirilme isteğinin ağır bastığı iddia edildi.

Anne 13. Bölüm



Anne 13. Bölüm

Özet: Şule nihayet Zeynep’i çocuk kaçırma suçuyla polise şikâyet eder. Komiser Sinan Şule’yi sorgular ve Zeynep hakkında yakalama kararı çıkar. Gönül derhal Zeynep ve Turna’nın yanına koşup haberi verir. Zeynep’in tekrar kaçmaktan başka çaresi yoktur. Gönül bu kaçışta onların yanında olmaya karar verir ve Belkıs’tan yardım ister. Belkıs onları yurt dışına kaçırmanın bir yolunu bulur. Bu sırada Cengiz komadan çıkmıştır ancak Şule’nin sevinci kursağında kalır. Cengiz ayrılmak istediğini söyler. Şule ne kadar uğraşırsa uğraşsın Cengiz kararlıdır. Şule mahvolur… Cahide’nin evinde de işler karışıktır. Komiser Sinan, Cahide’yi de sorguya gelir, kızının nerede olduğunu sorar. Cahide için bu hayatının en ağır sorgusudur. Ancak Duru’nun Ali’den aldığı haberle içi bir parça rahatlar. Gamze, Mert’in istediği dna testini yaptırır ama sonu kimse için iyi bitmez. Cahide de yaşanan bu travmatik olay sonucunda Zeynep’i desteklemeye karar verir. Şule’nin ise gidecek, kalacak yeri yoktur. Cengiz’in onu terk etmesinden sonra kendini içkiye verir, adamın biri onun bu halinden faydalanmaya çalışır. Şule’nin yardımına Ali koşar. Ancak bölüm sonunda Şule’yi kötü bir sürpriz beklemektedir. Şule’nin hayatı kökünden değişecektir. Zeynep, Turna ve Gönül kaçış gününü beklerken İstanbul dışındaki küçük bir otele Gönül’ün kimliğiyle yerleşmişlerdir. Bu sırada Gönül ve Zeynep arasında duygusal anlar yaşanır. Üçü birlikte kısa da olsa bir aile olmanın mutluluğunu yaşarlar. Ancak bakalım işler planladıkları gibi gidecek midir? Zeynep ve Turna yurt dışına kaçıp yeni bir hayata başlayabilecek midir?