4/12/2017

Anne 23. Bölüm



Anne 23. Bölüm Özet:

Zeynep, Sinan ve Cahide Turna konusunu konuşurken içeri dalar. Ancak ikili sözü geçiştirerek, kulak misafiri olduğu sözlerden şüphelenen Zeynep'e yakalanmaktan kurtulur. Ama Sinan Zeynep'e daha fazla yalan söylemek istememektedir. Cahide ise onu susması için ikna etmeye niyetlidir.
Zeynep'i Zeliş'le gören Turna ise hayalkırıklığı içinde kendini Hasan'a ablalık ederek avutur. Neşeyle gelen Şule ve Cengiz'in hallerine anlam veremeyen Turna Şule'nin şarkıcılık yapacağını öğrenir. Zeynep'le konuşması için Sinan'a Turna'nın yaşadığını söyleyen Gönül'ün içi rahat değilse de beklemeye karar verir. Ama bu sırada elini Turna'nın üzerinden çekmemeye kararlıdır.

Şule ve Cengiz çıkınca yine kardeşiyle perişan kalan Turna'ya yardım getiren Gönül, küçük kıza görünmeden gidecekken şahit oldukları yüreğini parçalar. Sabrı taşan Gönül dayanamayıp Turna'nın karşısına çıkar. Turna ve Sakar Teyze kavuşurlar. Zeliş'e verdiği sözü tutmayı başaran Zeynep ise Gönül'ün bu ortadan kayboluşlarından ve gizemli hallerinden şüphelenmeye başlamıştır.
Şule ve Cengiz, pavyona benzemeyen bu hayata alışmaya çalışırken, Şule'nin patronu Haydar'ın gözü de ikilinin üstündedir. Özellikle Cengiz, geçmiş alışkanlıklarını kolay terk edemeyeceğe benzemektedir.
Gamze'nin hayatına beklenmedik biri ilk adımı atarken Duru cephesinde mutsuzluk hakimdir. Evlenme teklifini reddeden Ali'yle kavga eden Duru kendini kaybetmek üzeredir. Her şeyden habersiz Zeynep'i aklından çıkaramayan Sinan ise büyük bir ikilemin içinde karısına doğruyu söylemek için kıvranmaktadır. Nihayet Zeynep'le konuşmaya karar verir.
Ancak Sinan'ın gerçeği açıklama planı çok acı bir haberle bozulacak, tüm aile bu gelişmeyle sarsılacaktır. Yaşananların ardından öfkeli gözler Ali'ye çevrilir. Bu hengame Zeynep'in Turna gerçeğini öğrenmesine de engel olur.

Yapım: MEDYapım – MF Yapım
Yönetmen: Merve Girgin Aytekin
Senaryo: Berfu Ergenekon

Oyuncu Kadrosu:
Zeynep Güneş: Cansu Dere
Melek Akçay: Beren Gökyıldız
Gönül Aslan: Vahide Perçin
Cahide Güneş: Gülenay Kalkan
Şule Akçay: Gonca Vuslateri
Cengiz Yıldız: Berkay Ateş
Ali Arhan: Can Nergis
Gamze Güneş: Alize Gördüm
Duru Güneş: Ahsen Eroğlu